Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1089kcal1.8g0.6g122.1g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g991kcal6g9g105.1g0g
Manteli 150g925kcal36.1g9.9g81.1g10.8g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g300g766kcal17.7g9.6g71.8g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g38g84kcal0.2g21.4g0g0g
Puolukka 450g175kcal2g30.6g2.3g11.7g
Tyrnimarja 225g203kcal1.6g14.1g11.3g13.5g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g9002kcal173.8g203.8g821.2g72.2g
Valittu annoskoko1824g4501kcal86.9g101.9g410.6g36.1g
Annoskoko puolitettuna912g2250kcal43.5g51g205.3g18.1g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409