Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1452kcal2.4g0.8g162.7g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1322kcal8g12g140.1g0g
Manteli 200g1233kcal48.2g13.2g108.1g14.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g400g1021kcal23.6g12.8g95.7g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g50g113kcal0.2g28.5g0.1g0g
Puolukka 601g233kcal2.6g40.8g3g15.6g
Tyrnimarja 300g271kcal2.2g18.8g15g18g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g12002kcal231.6g271.6g1094.6g96.2g
Valittu annoskoko2432g6001kcal115.8g135.8g547.3g48.1g
Annoskoko puolitettuna1216g3001kcal57.9g67.9g273.7g24.1g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409