Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 225g1634kcal2.7g0.9g183.1g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1487kcal9g13.5g157.6g0g
Manteli 225g1387kcal54.2g14.9g121.6g16.2g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g450g1148kcal26.6g14.4g107.6g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g56g127kcal0.2g32.1g0.1g0g
Puolukka 676g262kcal3g45.9g3.4g17.6g
Tyrnimarja 338g304kcal2.5g21.1g16.9g20.3g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g13503kcal261g305.4g1231.4g108.4g
Valittu annoskoko2736g6751kcal130.5g152.7g615.7g54.2g
Annoskoko puolitettuna1368g3376kcal65.3g76.4g307.9g27.1g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409