Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.3g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Manteli 25g154kcal6g1.7g13.5g1.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g50g128kcal3g1.6g12g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g6.3g14kcal0g3.6g0g0g
Puolukka 75g29kcal0.3g5.1g0.4g2g
Tyrnimarja 38g34kcal0.3g2.3g1.9g2.3g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g1500kcal28.8g34g136.8g12.2g
Valittu annoskoko304g750kcal14.4g17g68.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna152g375kcal7.2g8.5g34.2g3.1g
Arvot/100g100g247kcal4.7g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409