Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1815kcal3g1g203.4g0g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1652kcal10g15g175.1g0g
Manteli 250g1541kcal60.2g16.5g135.1g18g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g500g1276kcal29.5g16g119.6g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g63g141kcal0.3g35.7g0.1g0g
Puolukka 751g291kcal3.3g51g3.8g19.5g
Tyrnimarja 375g338kcal2.7g23.5g18.8g22.5g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g15003kcal289.8g339.6g1368.2g120.4g
Valittu annoskoko3040g7501kcal144.9g169.8g684.1g60.2g
Annoskoko puolitettuna1520g3751kcal72.5g84.9g342.1g30.1g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409