Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g207kcal1.3g1.9g21.9g0g
Manteli 31g193kcal7.5g2.1g16.9g2.3g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g63g160kcal3.7g2g14.9g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g7.8g18kcal0g4.5g0g0g
Puolukka 94g36kcal0.4g6.4g0.5g2.4g
Tyrnimarja 47g42kcal0.3g2.9g2.3g2.8g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g1875kcal36.2g42.6g170.8g15g
Valittu annoskoko380g938kcal18.1g21.3g85.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna190g469kcal9.1g10.7g42.7g3.8g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409