Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Manteli 38g231kcal9g2.5g20.3g2.7g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g75g191kcal4.4g2.4g17.9g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g9g21kcal0g5.3g0g0g
Puolukka 113g44kcal0.5g7.7g0.6g2.9g
Tyrnimarja 56g51kcal0.4g3.5g2.8g3.4g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g2250kcal43.2g51g205.2g18g
Valittu annoskoko456g1125kcal21.6g25.5g102.6g9g
Annoskoko puolitettuna228g563kcal10.8g12.8g51.3g4.5g
Arvot/100g100g247kcal4.7g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409