Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Manteli 400g2464kcal96.2g26.4g216g28.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g800g2040kcal47.2g25.6g191.2g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g100g225kcal0.4g57g0.1g0g
Puolukka 1200g466kcal5.3g81.6g6g31.2g
Tyrnimarja 600g541kcal4.4g37.5g30g36g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g23985kcal463.2g542.8g2187.2g192.6g
Valittu annoskoko4860g11992kcal231.6g271.4g1093.6g96.3g
Annoskoko puolitettuna2430g5996kcal115.8g135.7g546.8g48.2g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409