Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Manteli 50g308kcal12g3.3g27g3.6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g100g255kcal5.9g3.2g23.9g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g13g28kcal0g7.1g0g0g
Puolukka 150g58kcal0.7g10.2g0.8g3.9g
Tyrnimarja 75g68kcal0.5g4.7g3.8g4.5g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g2998kcal57.8g68g273.4g24g
Valittu annoskoko608g1499kcal28.9g34g136.7g12g
Annoskoko puolitettuna304g750kcal14.5g17g68.4g6g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409