Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 500g3630kcal6g2g406.8g0g
Kananmuna kuoreton 551g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1001g3304kcal20g30g350.3g0g
Manteli 500g3082kcal120.4g33g270.2g36g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g1001g2552kcal59g32g239.2g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g125g282kcal0.5g71.3g0.1g0g
Puolukka 1501g583kcal6.6g102.1g7.5g39g
Tyrnimarja 751g676kcal5.5g46.9g37.5g45g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12160g30005kcal579.4g679g2736g240.8g
Valittu annoskoko6080g15003kcal289.7g339.5g1368g120.4g
Annoskoko puolitettuna3040g7501kcal144.9g169.8g684g60.2g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409