Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.8g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g372kcal2.3g3.4g39.4g0g
Manteli 56g347kcal13.5g3.7g30.4g4.1g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g113g287kcal6.6g3.6g26.9g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g14g32kcal0.1g8g0g0g
Puolukka 169g66kcal0.7g11.5g0.8g4.4g
Tyrnimarja 84g76kcal0.6g5.3g4.2g5.1g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g3376kcal65g76.4g307.6g27.2g
Valittu annoskoko684g1688kcal32.5g38.2g153.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna342g844kcal16.3g19.1g76.9g6.8g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409