Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 63g454kcal0.7g0.3g50.9g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.8g43.8g0g
Manteli 63g385kcal15g4.1g33.8g4.5g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g125g319kcal7.4g4g29.9g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g16g35kcal0.1g8.9g0g0g
Puolukka 188g73kcal0.8g12.8g0.9g4.9g
Tyrnimarja 94g85kcal0.7g5.9g4.7g5.6g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g3751kcal72.2g85.2g342.2g30g
Valittu annoskoko760g1875kcal36.1g42.6g171.1g15g
Annoskoko puolitettuna380g938kcal18.1g21.3g85.6g7.5g
Arvot/100g100g247kcal4.7g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409