Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g545kcal0.9g0.3g61g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g496kcal3g4.5g52.5g0g
Manteli 75g462kcal18.1g5g40.5g5.4g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g150g383kcal8.9g4.8g35.9g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g19g42kcal0.1g10.7g0g0g
Puolukka 225g87kcal1g15.3g1.1g5.9g
Tyrnimarja 113g102kcal0.8g7g5.6g6.8g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g4501kcal87g101.6g410.2g36.2g
Valittu annoskoko912g2251kcal43.5g50.8g205.1g18.1g
Annoskoko puolitettuna456g1125kcal21.8g25.4g102.6g9.1g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409