Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 408g904kcal71.4g0g69.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g23g23kcal0.3g5.1g0.1g0.5g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g233g140kcal2.1g12.1g9.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino408g1428kcal53g273.4g10.2g24.5g
Lihaliemkuutio maggi extra12g33kcal1g1.1g2.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g9g82kcal0g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g5242kcal256g588.2g202.2g53.4g
Valittu annoskoko1484g2621kcal128g294.1g101.1g26.7g
Annoskoko puolitettuna742g1311kcal64g147.1g50.6g13.4g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578