Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 466g1033kcal81.6g0g79.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g27g27kcal0.4g5.9g0.1g0.6g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g267g160kcal2.4g13.9g10.7g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino466g1632kcal60.6g312.4g11.7g28g
Lihaliemkuutio maggi extra13g37kcal1.2g1.3g3.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g11g94kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g5992kcal293g672.6g231.4g61.2g
Valittu annoskoko1696g2996kcal146.5g336.3g115.7g30.6g
Annoskoko puolitettuna848g1498kcal73.3g168.2g57.9g15.3g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578