Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 525g1162kcal91.8g0g89.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g30g30kcal0.4g6.6g0.1g0.6g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g300g180kcal2.7g15.6g12g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino525g1836kcal68.2g351.5g13.1g31.5g
Lihaliemkuutio maggi extra15g42kcal1.3g1.4g3.4g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g12g106kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g6741kcal329.4g756.4g259.8g68.6g
Valittu annoskoko1908g3370kcal164.7g378.2g129.9g34.3g
Annoskoko puolitettuna954g1685kcal82.4g189.1g65g17.2g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578