Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g3.3g3.3kcal0g0.7g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g33g20kcal0.3g1.7g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino58g204kcal7.6g39.1g1.5g3.5g
Lihaliemkuutio maggi extra1.7g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g749kcal36.4g84g28.8g7.6g
Valittu annoskoko212g375kcal18.2g42g14.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna106g187kcal9.1g21g7.2g1.9g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578