Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 583g1291kcal102g0g99.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.5g0.1g1.5g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g33g33kcal0.5g7.3g0.2g0.7g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g333g200kcal3g17.3g13.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino583g2040kcal75.8g390.5g14.6g35g
Lihaliemkuutio maggi extra17g47kcal1.5g1.6g3.8g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g13g118kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g7489kcal366.2g840.4g288.8g76.4g
Valittu annoskoko2120g3745kcal183.1g420.2g144.4g38.2g
Annoskoko puolitettuna1060g1872kcal91.6g210.1g72.2g19.1g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578