Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g6.7g6.7kcal0.1g1.5g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g67g40kcal0.6g3.5g2.7g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino117g408kcal15.2g78.1g2.9g7g
Lihaliemkuutio maggi extra3.3g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g1498kcal73.4g168.2g57.8g15.2g
Valittu annoskoko424g749kcal36.7g84.1g28.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna212g375kcal18.4g42.1g14.5g3.8g
Arvot/100g100g177kcal8.7g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578