Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 175g387kcal30.6g0g29.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g10g10kcal0.1g2.2g0g0.2g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g100g60kcal0.9g5.2g4g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino175g612kcal22.7g117.2g4.4g10.5g
Lihaliemkuutio maggi extra5g14kcal0.4g0.5g1.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g2247kcal109.6g252.2g86.4g22.8g
Valittu annoskoko636g1123kcal54.8g126.1g43.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna318g562kcal27.4g63.1g21.6g5.7g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578