Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g284g702kcal51.2g0g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g145kcal4.3g29.5g0.5g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 787g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g7g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g1695kcal111g59g109g3g
Valittu annoskoko1120g847kcal55.5g29.5g54.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna560g424kcal27.8g14.8g27.3g0.8g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961