Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g325g803kcal58.5g0g61.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.7g0.6g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g8g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g1937kcal126.8g67.4g124.8g3.4g
Valittu annoskoko1280g968kcal63.4g33.7g62.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna640g484kcal31.7g16.9g31.2g0.9g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961