Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g366g903kcal65.8g0g69.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.7g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 1011g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g9g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2179kcal142.6g75.8g140.4g3.8g
Valittu annoskoko1440g1090kcal71.3g37.9g70.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna720g545kcal35.7g19g35.1g1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961