Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g406g1004kcal73.1g0g77.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 1124g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g10g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g2421kcal158.4g84.2g155.8g4.2g
Valittu annoskoko1600g1211kcal79.2g42.1g77.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna800g605kcal39.6g21.1g39g1.1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961