Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g163g401kcal29.3g0g30.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g16.9g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g968kcal63.6g33.8g62.4g1.6g
Valittu annoskoko640g484kcal31.8g16.9g31.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna320g242kcal15.9g8.5g15.6g0.4g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961