Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g244g602kcal43.9g0g46.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.3g0.4g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 674g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g1453kcal95.2g50.6g93.4g2.6g
Valittu annoskoko960g726kcal47.6g25.3g46.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna480g363kcal23.8g12.7g23.4g0.7g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961