Possurullat

Nuiji possunfileepihvit ohuiksi, mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Murustele kuivatut sienet (n. 7g kuivasieniä) turpoamaan ranskankermaan.

Kuullota öljyssä pieniksi pilkottuja sipuleita + chiliä sekä sinapinsiemeniä.

Lisää seos ranskankerman ja sienten joukkoon.

Jaa täyte tasaisesti pihveille, levitä.

Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä coctailtikulla.

Paista nopeasti kuumalla pannulla rullia molemmin puolin, niin että pinta ruskistuu.

Paista rullat uunissa kypsiksi, n. 175c ja 25-30min.

Vinkki: Pilko öljyttyyn uunivuokaan kasviksia (esim.

porkkana, peruna, lanttu) ja paista niitä ensin 225 asteessa n. puoli tuntia.

Kun olet paistanut rullat pannulla, lisää ne uunivuokaan kasvisten päälle ja huuhtaise vielä pannu pienellä vesimäärällä, jonka kaadat kasvisten uunivuokaan.

Laske lämpö 175 asteeseen ja kypsennä loppuun.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisä/ulkofilee, rasvaa 4,5%120g129kcal25.2g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt ranskankerma rasvaa 10% (Ehrmann), annos 200g13g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Auringonkukkaöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g404kcal52.2g4.2g19.4g0.8g
Valittu annoskoko165g202kcal26.1g2.1g9.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna83g101kcal13.1g1.1g4.9g0.2g
Arvot/100g100g122kcal15.8g1.3g5.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340131