Possurullat

Nuiji possunfileepihvit ohuiksi, mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Murustele kuivatut sienet (n. 7g kuivasieniä) turpoamaan ranskankermaan.

Kuullota öljyssä pieniksi pilkottuja sipuleita + chiliä sekä sinapinsiemeniä.

Lisää seos ranskankerman ja sienten joukkoon.

Jaa täyte tasaisesti pihveille, levitä.

Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä coctailtikulla.

Paista nopeasti kuumalla pannulla rullia molemmin puolin, niin että pinta ruskistuu.

Paista rullat uunissa kypsiksi, n. 175c ja 25-30min.

Vinkki: Pilko öljyttyyn uunivuokaan kasviksia (esim.

porkkana, peruna, lanttu) ja paista niitä ensin 225 asteessa n. puoli tuntia.

Kun olet paistanut rullat pannulla, lisää ne uunivuokaan kasvisten päälle ja huuhtaise vielä pannu pienellä vesimäärällä, jonka kaadat kasvisten uunivuokaan.

Laske lämpö 175 asteeseen ja kypsennä loppuun.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisä/ulkofilee, rasvaa 4,5%479g518kcal100.6g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g12g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g30g9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Kevyt ranskankerma rasvaa 10% (Ehrmann), annos 200g50g59kcal1.6g2g5g0g
Auringonkukkaöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1616kcal208.4g16.2g79.2g3g
Valittu annoskoko660g808kcal104.2g8.1g39.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna330g404kcal52.1g4.1g19.8g0.8g
Arvot/100g100g122kcal15.8g1.2g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340131