Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka401g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Valkokaali keräkaali 200g56kcal2.4g8.1g0.4g4.2g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.5g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g646kcal39.2g49.6g25.6g32.4g
Valittu annoskoko1068g323kcal19.6g24.8g12.8g16.2g
Annoskoko puolitettuna534g162kcal9.8g12.4g6.4g8.1g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303