Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka467g51kcal5.1g5.1g0.9g4.7g
Parsakaali brokkoli 292g102kcal13.5g5.7g0.9g7.3g
Kesäkurpitsa zucchini 234g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Valkokaali keräkaali 234g65kcal2.8g9.5g0.5g4.9g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.9g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2492g754kcal45.6g57.6g29.8g37.6g
Valittu annoskoko1246g377kcal22.8g28.8g14.9g18.8g
Annoskoko puolitettuna623g188kcal11.4g14.4g7.5g9.4g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303