Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka534g59kcal5.9g5.9g1.1g5.3g
Parsakaali brokkoli 334g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Kesäkurpitsa zucchini 267g48kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Valkokaali keräkaali 267g74kcal3.2g10.8g0.5g5.6g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.4g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g3.3g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g861kcal52.2g66g34.2g43g
Valittu annoskoko1424g431kcal26.1g33g17.1g21.5g
Annoskoko puolitettuna712g215kcal13.1g16.5g8.6g10.8g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303