Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka601g66kcal6.6g6.6g1.2g6g
Parsakaali brokkoli 376g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Valkokaali keräkaali 300g83kcal3.6g12.2g0.6g6.3g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g3.8g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g969kcal58.8g74.4g38.2g48.4g
Valittu annoskoko1602g484kcal29.4g37.2g19.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna801g242kcal14.7g18.6g9.6g12.1g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303