Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka67g7.3kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 33g6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Valkokaali keräkaali 33g9kcal0.4g1.4g0.1g0.7g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g108kcal6.4g8.2g4.2g5.2g
Valittu annoskoko178g54kcal3.2g4.1g2.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna89g27kcal1.6g2.1g1.1g1.3g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303