Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka668g73kcal7.3g7.3g1.3g6.7g
Parsakaali brokkoli 417g146kcal19.3g8.1g1.3g10.4g
Kesäkurpitsa zucchini 334g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Valkokaali keräkaali 334g93kcal4g13.6g0.7g7g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g4.2g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g1077kcal65.4g82.4g42.8g53.6g
Valittu annoskoko1780g538kcal32.7g41.2g21.4g26.8g
Annoskoko puolitettuna890g269kcal16.4g20.6g10.7g13.4g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303