Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka800g88kcal8.8g8.8g1.6g8g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.7g1.5g12.5g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Valkokaali keräkaali 400g111kcal4.8g16.2g0.8g8.4g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g5g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4266g1290kcal78.2g98.8g51.2g64.4g
Valittu annoskoko2133g645kcal39.1g49.4g25.6g32.2g
Annoskoko puolitettuna1067g323kcal19.6g24.7g12.8g16.1g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303