Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka935g103kcal10.3g10.3g1.9g9.3g
Parsakaali brokkoli 584g205kcal27g11.4g1.8g14.6g
Kesäkurpitsa zucchini 467g84kcal2.6g11.7g1.9g3.3g
Valkokaali keräkaali 467g130kcal5.6g19g0.9g9.8g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g5.8g19kcal0.1g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4984g1507kcal91.8g115.8g60g75.2g
Valittu annoskoko2492g754kcal45.9g57.9g30g37.6g
Annoskoko puolitettuna1246g377kcal23g29g15g18.8g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303