Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Valkokaali keräkaali 50g14kcal0.6g2g0.1g1g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana533g161kcal9.8g12.2g6.4g8g
Valittu annoskoko267g81kcal4.9g6.1g3.2g4g
Annoskoko puolitettuna133g40kcal2.5g3.1g1.6g2g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303