Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Valkokaali keräkaali 50g14kcal0.6g2g0.1g1.1g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g161kcal9.8g12.4g6.4g8.4g
Valittu annoskoko267g81kcal4.9g6.2g3.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna134g40kcal2.5g3.1g1.6g2.1g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303