Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1068g118kcal11.7g11.7g2.1g10.7g
Parsakaali brokkoli 668g234kcal30.8g13g2g16.7g
Kesäkurpitsa zucchini 534g96kcal3g13.4g2.1g3.7g
Valkokaali keräkaali 534g148kcal6.4g21.7g1.1g11.2g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g6.7g21kcal0.1g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5696g1723kcal104.6g132.2g68.2g86g
Valittu annoskoko2848g861kcal52.3g66.1g34.1g43g
Annoskoko puolitettuna1424g431kcal26.2g33.1g17.1g21.5g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303