Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka134g15kcal1.5g1.5g0.3g1.3g
Parsakaali brokkoli 84g29kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Valkokaali keräkaali 67g19kcal0.8g2.7g0.1g1.4g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g215kcal13.2g16.6g8.6g10.8g
Valittu annoskoko356g108kcal6.6g8.3g4.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna178g54kcal3.3g4.2g2.2g2.7g
Arvot/100g100g30kcal1.9g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303