Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1335g147kcal14.7g14.7g2.7g13.4g
Parsakaali brokkoli 835g293kcal38.6g16.3g2.5g20.9g
Kesäkurpitsa zucchini 668g121kcal3.7g16.7g2.7g4.7g
Valkokaali keräkaali 668g185kcal7.9g27.1g1.3g14g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g8.3g27kcal0.1g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g2153kcal130.8g165.4g85.4g107.8g
Valittu annoskoko3560g1077kcal65.4g82.7g42.7g53.9g
Annoskoko puolitettuna1780g538kcal32.7g41.4g21.4g27g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303