Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1600g176kcal17.6g17.6g3.2g16g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Valkokaali keräkaali 800g222kcal9.5g32.5g1.6g16.8g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g10g32kcal0.1g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8532g2580kcal156.6g198g102.2g129g
Valittu annoskoko4266g1290kcal78.3g99g51.1g64.5g
Annoskoko puolitettuna2133g645kcal39.2g49.5g25.6g32.3g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303