Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka167g18kcal1.8g1.8g0.3g1.7g
Parsakaali brokkoli 104g37kcal4.8g2g0.3g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 84g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Valkokaali keräkaali 84g23kcal1g3.4g0.2g1.8g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g269kcal16.2g20.6g10.6g13.6g
Valittu annoskoko445g135kcal8.1g10.3g5.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna223g67kcal4.1g5.2g2.7g3.4g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303