Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Valkokaali keräkaali 100g28kcal1.2g4.1g0.2g2.1g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1.3g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g323kcal19.8g24.8g12.8g16g
Valittu annoskoko534g162kcal9.9g12.4g6.4g8g
Annoskoko puolitettuna267g81kcal5g6.2g3.2g4g
Arvot/100g100g30kcal1.9g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303