Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka234g26kcal2.6g2.6g0.5g2.3g
Parsakaali brokkoli 146g51kcal6.7g2.8g0.4g3.7g
Kesäkurpitsa zucchini 117g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Valkokaali keräkaali 117g32kcal1.4g4.7g0.2g2.5g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1.5g4.7kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g377kcal23g28.8g14.8g19g
Valittu annoskoko623g188kcal11.5g14.4g7.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna312g94kcal5.8g7.2g3.7g4.8g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303