Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka267g29kcal2.9g2.9g0.5g2.7g
Parsakaali brokkoli 167g59kcal7.7g3.3g0.5g4.2g
Kesäkurpitsa zucchini 134g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Valkokaali keräkaali 134g37kcal1.6g5.4g0.3g2.8g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1.7g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g431kcal26g33g17g21.6g
Valittu annoskoko712g215kcal13g16.5g8.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna356g108kcal6.5g8.3g4.3g5.4g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303