Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka300g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Valkokaali keräkaali 150g42kcal1.8g6.1g0.3g3.2g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1.9g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g484kcal29.4g37.4g19.2g24.4g
Valittu annoskoko801g242kcal14.7g18.7g9.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna401g121kcal7.4g9.4g4.8g6.1g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303