Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka33g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 21g7.3kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Valkokaali keräkaali 17g4.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g54kcal3.4g4.2g2.2g2.6g
Valittu annoskoko89g27kcal1.7g2.1g1.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna45g14kcal0.9g1.1g0.6g0.7g
Arvot/100g100g30kcal1.9g2.4g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303