Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka334g37kcal3.7g3.7g0.7g3.3g
Parsakaali brokkoli 209g73kcal9.6g4.1g0.6g5.2g
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Valkokaali keräkaali 167g46kcal2g6.8g0.3g3.5g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.1g6.7kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g538kcal32.6g41.4g21.2g26.8g
Valittu annoskoko890g269kcal16.3g20.7g10.6g13.4g
Annoskoko puolitettuna445g135kcal8.2g10.4g5.3g6.7g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303