Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Rucola tuore (Italia), annos 15g13g2.8kcal0.4g0.2g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g38g73kcal7.1g0g4.9g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g308kcal17.4g7.6g22.6g2g
Valittu annoskoko142g154kcal8.7g3.8g11.3g1g
Annoskoko puolitettuna71g77kcal4.4g1.9g5.7g0.5g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967